Det finns ett stort utbud av boendealternativ i alla prisklasser Chiang Mai. De flesta är anpassade till backpackers och budgetresenärer men det finns ett fåtal lite lyxigare alternativ. Att boka sitt boende innan du anländer i Chiang Mai är ett bra val om du vill bo på ett specifikt hotell eller vandrarhem men annars kan du alltid se vad som erbjuds väl på plats.

Du kan boka de flesta hotell via internet och hör du av dig i god tid kan du boka in dig på någon av de arrangerade dagsturerna som många erbjuder. Rumspriserna kan du ofta pruta på för att komma undan lite billigare.

Pruta gör du lättast om du inte bokat i förväg. De kanske charmigaste alternativen finner du i de äldre delarna av Chiang Mai som är lokaliserade innanför de gamla stadsmurarna.

Icon Park Hotel Chiang Mai

Icon Park Hotel, Chiang Mai- SHA Extra PlusIcon Park Hotel erbjuder en restaurang, ett fitnesscenter och ett konferenscenter. Gäster har tillgång till gratis WiFi i allmänna utrymmen och gratis självparkering. Det finns även en mikrovågsugn och ett kylskåp i allmänna utrymmen, samt ett affärscenter.

  • Plats: Beläget i Chang Phueak, inom 1-2 km från Sunday Walking Street Market, One Nimman och MAYA Lifestyle Shopping Center. Tha Phae Gate och Saturday Walking Street Market ligger också inom 2-3 km.
  • Stjärnbetyg: 4.0
  • Gästbetyg: 9.0 / 10.

Shangri-La Chiang Mai

Shangri-La Chiang MaiShangri-La har 3 restauranger, ett fullservice-spa och en utomhuspool. Gratis WiFi i allmänna utrymmen, gratis parkeringsservice och gratis pendelservice till köpcentret. Dessutom finns ett hälsocenter, en bar/lounge och en poolbar.

  • Plats: Detta familjevänliga hotell ligger nära flygplatsen, inom 1-2 km från Chiang Mai Night Bazaar, Warorot Market och Tha Phae Gate. Saturday Walking Street Market och Sunday Walking Street Market ligger också inom 2-3 km.
  • Stjärnbetyg: 5.0
  • Gästbetyg: 9.0 / 10.0

RatiLanna Riverside Spa Resort

RatiLanna Riverside Spa är rökfri och erbjuder 2 restauranger, ett fullservice-spa och en utomhuspool.

Gratis bufféfrukost, gratis WiFi i allmänna utrymmen och gratis självparkering. Dessutom finns ett fitnesscenter, en bar/lounge och en poolbar.

  • Plats: Detta familjevänliga resort ligger nära flygplatsen, inom 10 minuters promenad från Mae Ping River och Ratchavej Hospital. Wiang Kum Kam och Chiang Mai Night Bazaar ligger också inom 2-3 km.
  • Stjärnbetyg: 5.0
  • Gästbetyg: 9.0 / 10.0

Sök efter andra hotell och boenden i Chiang Mai på Booking.com